Kurz vázání šátku - Ostrava

07.01.2015 16:00

vede lektorka Gabriela Gavelčíková - hlaste se na e-mail gabka.gavelcikova@centrum.cz
místo konání prodejna V BAVLNCE, Gen. Janka 1157/3, Ostrava - Mariánské Hory
doba trvání 16:00 - max. 19:00

Na kurzu se dozvíte proč se vaše miminko potřebuje nosit a proč to potřebujete i vy.
Naučíte se vázat své novorozeňátko případně batolátko do fyziologicky vhodné polohy, která je bezpečná pro dítě a ve které se budete vy i s miminkem cítit dobře.
Kurz velmi doporučujeme těhotným maminkám. Nebojte se přijít s bříškem. K dispozici máme manipulační panenku o hmotnosti a velikosti šestinedělního dítěte. Budete se moci soustředit a vstřebávat potřebné informace a v ceně kurzu je i následná podpora - až se miminko narodí, můžete si k nám přijít pro podporu a zkonzultovat znovu vázání.
Maminkám s novorozenci doporučujeme, aby s sebou na kurz vzaly partnera. V případě že kojíte nebo se potřebujete jinak věnovat miminku, může vstřebávat informace partner, v případě že se učíte, může partner pečovat o miminko. I maminkám novorozeňátek půjčujeme na první vázání panenku, aby nabyly jistoty v technice vázání. Tatínky na kurzech velmi vítáme.
Na závěr vám poradíme jak prakticky obléct sebe a miminko v létě i v zimě.

Nečekejte od nás přehlídku úvazů, ale podporu v kontaktním a intuitivním rodičovství. Všem absolventkám našich kurzů jsme k dispozici pro konzultace.

Cena kurzu: 400 Kč, partner + 100 Kč